Social Ads Specialist

Hoe krijgen we meer verkeer naar jouw website met social media

Een woordje van Social Ads Specialist - Elias Lagast

Waarom social Ads?

Elias Lagast over ons

Wat is de trend?

Het landschap van social ads en social media is de laatste jaren sterk veranderd en zal de komende jaren nog veel meer veranderen. De opkomst van AI heeft ervoor gezorgd dat we op een andere manier moeten nadenken over onze strategieën.

De nadruk op betrokkenheid blijft ook groeien. Het is belangrijk om content te maken die de klant interessant vindt. Probeer op hun gevoelens in te spelen in plaats van een advertentie in hun gezicht te duwen. Mensen worden immers dagelijks overspoeld met advertenties.

Don't Miss Out

Grote bedrijven zijn al lang op deze trends gesprongen maar uit onderzoek blijkt dat er bij de gemiddelde KMO in Vlaanderen nog heel wat werk aan de winkel is. 

Laat je niet afschrikken door deze nieuwe trends, maar gebruik ze in je voordeel. Laat AI het werk voor je doen, gebruik de betrokkenheid om meer sales binnen te halen. Behaal nieuwe leads. Laat je bijstaan door een expert.

BEREIK JE DOELGROEP

Bereik de perfecte doelgroep. Je wilt tenslotte geen advertenties tonen aan personen die hoogstwaarschijnlijk niet zullen converteren.

NAAMBEKENDHEID

Laat je brand aan iedereen zien. Zorg ervoor dat mensen/bedrijven meteen aan jou denken wanneer ze op zoek zijn naar de goederen/diensten die jij verkoopt.

SNELLE RESULTATEN

Onze social ads experten zorgen voor snelle resultaten. Onze campagnes zorgen voor heel wat nieuwe bezoekers op jouw website.

Online marketing strategie
Social ads strategy

Social ads op maat

Social Ads strategie op maat

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Knip en plak werk van onze bestaande klanten is daarom onbegonnen werk. Het is belangrijk om een strategie uit te dokteren vooraleer we een social ads campagne lanceren.

Onze op maat gemaakte aanpak combineert diepgaand inzicht in uw merk en doelgroep met creatieve content en nauwkeurige targeting. Het resultaat? Impactvolle advertenties die opvallen en resultaten opleveren. Ontdek hoe we uw social media campagnes kunnen transformeren.

Een woordje uit het hart

Wat onze klanten zeggen

Unhide social media campagne

Een tip van de social Ads expert

Social Ads in combinatie met:

Google Advertising (SEA)

Sta op de eerste plek in de zoekresultaten met Google Ads. Bereik actieve, geïnsteresseerde klanten.

Branding

De basis van alles is branding. Schrijf een verhaal rond je bedrijf en pak hiermee uit richting potentiële klanten.

SEO

Kom hogerop in de organische zoekresultaten. Het doel is om je website op een bepaalde manier op te stellen zodat je in het goede blaadje komt bij Google.

Wil jij meer online omzet genereren?

Stuur een berichtje of bel ons! Spring zo snel mogelijk op de digitale trein.