E-mailmarketing uitbesteden

Gedreven ondernemer, maar geen tijd om je e-mailmarketing te beheren? Laat die e-mailmarketing uitbesteden!

 

Wil je jouw klanten snel en effectief op de hoogte stellen van het laatste nieuws (niet HLN), variërend van acties tot nieuwe blogs of wijzigingen in de openingstijden? Dan is e-mailmarketing de meest voor de hand liggende keuze. E-mailmarketing maakt het ondernemers mogelijk om snel en efficiënt een lijst aan contacten (goedkoop) e-mails te versturen.

 

 

Deze berichten gaan naar mensen die zich hebben ingeschreven op jouw lijst. Het is van belang te weten dat je volgens de wet niet zomaar willekeurig e-mails kunt versturen. Respecteer de wetgeving en verkrijg toestemming van ontvangers voordat je e-mails verstuurt. Hiermee bouw je niet alleen een betrouwbaar imago op, maar voorkom je ook mogelijke juridische complicaties.

 

 

E-mailmarketing kan een goede manier zijn om klanten dichter bij je business te brengen wanneer dit zorgvuldig uitgewerkt wordt. Heb je weinig tijd of weinig kennis om dit te doen, raden we aan om dit uit te besteden. Op die manier verlies je geen kostbare tijd & centen! Enkel maar voordelen dus 😉

 

ELA! uitleg e-mailmarketing
scroll mouse
scroll mouse

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een vorm van digitale marketing waarbij e-mail wordt ingezet om direct te communiceren met een doelgroep. Het doel is vaak het bevorderen van merkloyaliteit, het aantrekken van nieuwe klanten of het promoten van producten en diensten. We kennen allemaal de e-mails die je krijgt van grotere spelers zoals Bol.com, Colruyt, Mediamarkt, …

 

Bij het uitbesteden van e-mailmarketing wordt het beheer van deze campagnes toevertrouwd aan een gespecialiseerd team of bureau. Dit biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te concentreren op hun core business, terwijl professionals zich bezighouden met het plannen, creëren en uitvoeren van effectieve e-mailcampagnes.

 

Deze aanpak kan variëren van het opstellen van aantrekkelijke nieuwsbrieven tot het implementeren van geautomatiseerde campagnes en het analyseren van prestaties. Of je nu een klein bedrijf bent dat de betrokkenheid van klanten wil vergroten of een groter bedrijf dat een uitgebreide e-marketingstrategie nodig heeft, e-mailmarketing uitbesteden kan een waardevolle overweging zijn.

Wat is e-mailmarketing

Wat is die e-mailmarketing automation dinges ook alweer?

Die e-mailmarketing automation dinges is een geavanceerde benadering binnen e-mailmarketing, waarbij geautomatiseerde processen worden ingezet om doelgerichte en gepersonaliseerde berichten naar specifieke doelgroepen te sturen. Deze vorm van automatisering verhoogt de efficiëntie van marketingcampagnes en biedt meer mogelijkheden voor personalisatie en betrokkenheid.

 

Deze automatiseringen kunnen zeer ver gaan maar deze voorbeelden heb je zijn ongetwijfeld niet onbekend voor jou:

De complexiteit van deze automatiseringen kan al snel oplopen waardoor het opzetten ervan niet simpel is. Laat je dus omringen door de juiste partijen.

Voordelen van e-mailmarketing

DIRECTE COMMUNICATIE

Directe en onmiddellijke communicatie met de doelgroep, waardoor snelle interactie mogelijk is.

GEPERSONALISEERD

Mogelijkheid om e-mails te personaliseren op basis van de voorkeuren en het gedrag van de ontvanger.

MEETBARE RESULTATEN

Gemakkelijk meetbare resultaten met behulp van analytics, zoals open rates, klikfrequenties en conversies.

FAQ

Wij factureren in regie waardoor enkel de gepresteerde uren worden betaald. Dus afhankelijk van hoe complex je de strategie wilt, zal je meer of minder betalen…

 

 

Een e-mailmarketing service zoals “Mailchimp”, die het voor bedrijven mogelijk maakt om e-mails in grote hoeveelheden te ontwerpen en versturen, is zeer goedkoop in vergelijking met andere online advertentiestrategieën. Je hebt keuze tussen een aantal abonnementen waaronder ook een gratis abonnement waarmee je al 1000 mails per maand kunt versturen. Met amper 12 euro per maand kun je er al maandelijks 5000 versturen.

 

 

Aarzel zeker niet om contact op te nemen indien je nog verdere vragen hierover hebt! Goede afspraken maken goede vrienden/businesspartners…

Nee, bij ELA! en door de software die achter een e-mailmarketing service zit, is het zeer ongebruikelijk dat e-mails terechtkomen in spam.

ELA! ontzorgt jou van het maken van een aantrekkelijk ontwerp voor jou e-mails. Het enige wat jij hoeft te doen, is het aanleveren van mooi beeldmateriaal. Heb je geen mooi beeldmateriaal? Geen probleem! Wij hebben een netwerk van professionele fotografen/designers die zorgen voor prachtig beeldmateriaal!


Wij luisteren natuurlijk naar jouw wensen en houden rekening met de bedrijfsidentiteit. Communicatie en transparantie staat centraal. We zetten geen enkele campagne online zonder jouw toestemming (indien je dit wenst natuurlijk).

We kunnen per e-mail/campagne opmeten hoeveel mensen de mail hebben geopend, gelezen en er eventueel op hebben doorgeklikt. 

Elias Lagast die zit op de rand van een meetingtafel

ELA! - Jouw Partner voor online groei en succes!

Met onze toegewijde expertise in online zichtbaarheid, zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt in de digitale wereld. Door samen te werken met ELA!, geniet je van:

Waar wacht je nog op? Laten we samen bouwen aan jouw online succesverhaal! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ELA! jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

Elias Lagast die zit op de rand van een meetingtafel