Google Ads Specialist

Meer websiteverkeer met advertenties via Google.

scroll mouse

Een woordje van Google Ads Specialist - Elias Lagast

Waarom Google Ads?

Elias Lagast over ons

Wat zijn Google ads?

Het woord zegt het zelf, Google Ads = adverteren via Google. Met Google Ads gebruik je het netwerk van Google om jouw diensten en/of producten te adverteren. Voorbeelden hiervan zijn: zoekresultaten, Youtube, display ads, Google Shopping, …

De bekendste vorm van Google Ads zijn de search ads waarbij je adverteert in de zoekresultaten. Je verschijnt dus wanneer potentiële klanten zoeken op jouw zoekwoorden. Geweldig toch?

Mijn concurrentie doet dit al. Wat nu?

Hoogstwaarschijnlijk doet je concurrentie al aan Google Ads. Indien dit niet het geval is, waar wacht je nog op? Indien ja, geen nood! Google zorgt ervoor dat er voor iedereen plaats is.

Laat je dus niet afschrikken dat concurrenten dit al doen. Het hangt immers af van je advertentiekwaliteit hoe hoog je staat in de zoekresultaten. Doe daarom beroep op een Google Ads expert.

BEREIK JE DOELGROEP

Je betaalt pas wanneer iemand klikt op je advertentie. Ook met een laag maandbudget kun je al heel wat doen!

NAAMBEKENDHEID

Laat je brand aan iedereen zien. Zorg ervoor dat mensen/bedrijven meteen aan jou denken wanneer ze op zoek zijn naar de goederen/diensten die jij verkoopt.

SNELLE RESULTATEN

Onze Google Ads experten zorgen voor snelle resultaten. Onze campagnes zorgen voor heel wat nieuwe bezoekers op jouw website. Met een duidelijke strategie = meer sales.

The Sky's The Limit - But how do we reach it?

Wat wij voor jou doen

Wij helpen jou met het opzetten en beheren van jouw Google Ads campagne. Wat je kunt verwachten:

Kortom, wij ontzorgen je dus volledig! Je hoeft helemaal geen Google Ads account of kennis van Google Ads te hebben.

Elias Lagast aan het werk
Online marketing strategie

Google ads op maat

Uitgebreid
Zoekwoorden
Onderzoek

Met Google zoekadvertenties adverteer je richting mensen die op zoek zijn naar iets. Deze advertenties zullen dus worden getoond wanneer een bepaald zoekwoord werd ingegeven in de zoekbalk van Google. Het juiste zoekwoord selecteren om op te adverteren is dus zeer belangrijk.

We willen niet dat je adverteert op zoekwoorden die niet bij je bedrijf passen of die helemaal niet naar conversies leiden. Het is daarom dat wij op voorhand een uitgebreid zoekwoordenonderzoek doen om de juiste zoekwoorden bij elkaar te krijgen voor jouw advertentie. Tijdens de advertentie breiden we deze lijst natuurlijk nog uit.

Een woordje uit het hart

Wat onze klanten zeggen

Een tip van de Google Ads expert

Tip: Google Ads in combinatie met

Google Advertising (SEA)

Bereik een nieuw publiek of mensen die reeds interesse hebben getoond in jouw bedrijf. Adverteer via platformen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, ...

Branding

De basis van alles is branding. Schrijf een verhaal rond je bedrijf en pak hiermee uit richting potentiële klanten.

SEO

Kom hogerop in de organische zoekresultaten. Het doel is om je website op een bepaalde manier op te stellen zodat je in het goede blaadje komt bij Google.

Wil jij meer online omzet genereren met Google Ads?

Stuur een berichtje of bel ons! Spring zo snel mogelijk op de digitale trein.