ELA! - Jouw marketing agency voor succes

ELA! – Niet zomaar een marketing agency. We zijn je groeipartner in misdaad (marketing) – altijd een strategische zet voor opvallende online aanwezigheid. Onze mix van creativiteit en data leidt tot bewezen resultaten. Samen geven we jouw merk de online boost die het verdient!

5/5
Elias geeft uitleg
scroll mouse

Laat van je horen!

Elias Lagast over ons

Elias Lagast - Zaakvoerder

In de wereld van online zichtbaarheid is er één naam die de digitale dans leidt: Elias Lagast, de gedreven zaakvoerder van ELA!. Met een brandende passie voor alles wat te maken heeft met online zichtbaarheid, heeft Elias zijn stempel gedrukt als een ware expert op dit gebied.

 

Met een diploma in digital business management op zak, heeft Elias zijn vaardigheden en kennis scherp afgestemd op het creëren van een buitengewoon marketing agency. Het draait allemaal om de kracht van strategieën die merken in de schijnwerpers zetten, en dat is precies waar Elias goed in is.

 

Terwijl hij podcasts beluistert over marketing en digitalisering, blijft Elias op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Het is deze voortdurende drang naar kennis die hem een voorsprong geeft bij het vormgeven van cutting-edge campagnes voor zijn klanten.

 

Maar Elias is niet alleen gefocust op werk. Hij geniet van het smeden van nieuwe connecties en is altijd enthousiast om zijn ervaringen te delen op netwerkevenementen. Zijn toewijding aan resultaten, zijn affiniteit voor digitale strategie en zijn voortdurende nieuwsgierigheid zijn de krachten die merken onder zijn vleugels naar nieuwe online hoogten stuwen.

Je hebt onze site nu al gevonden maar heb je onze socials al gezien?

Sorry, we zitten nog niet op Elon’s blauw vogeltje 🙁

Neem contact met ons op!